Piese forjate și compresoare

Despre noi

Mesa > Despre noi

Contribuim la succesele clienților noștri prin crearea unor valori excepționale, prin intermediul produselor și a soluțiilor de furnizare a serviciilor.

Domeniu de activitate

Societatea Metalul MESA are mai mult de 40 ani experienţă în prelucrarea oţelului.

Domeniul de activitate principal este producerea pieselor forjate, prelucrări mecanice prin aşchiere, deformări plastice la rece, confecţii metalice sudate prelucrate mecanic şi prin deformare la rece sau la cald. De asemenea executăm scule pentru prelucrări la cald, scule pentru decupări şi ambutisări precum şi alte tipuri de dispozitive.

Executăm produse în serie mare pentru parteneri din Uniunea Europeana şi piața internă precum şi produse unicat şi serie mică la cererea clientului.

Produsele noastre principale sunt destinate producătorilor din Uniunea Europeana îndeosebi în domeniul pieselor de schimb auto, produse after-market şi pentru producători de utilaje agricole pentru linia de asamblare.

Suntem un furnizor important de flanşe pentru instalaţii de petrol-gaz-apă, instalaţii sub presiune şi alte instalaţii speciale, având Certificat TŰV în acest sens.

Continuu mergem înainte să găsim noi pieţe şi colaboratori.

Produsele noastre se pot găsi pe tot cuprinsul Europei.

Piese forjate – Ţelurile societăţii Metalul MESA:

MESA doreşte să devină lider regional prin produsele, sistemele şi serviciile de calitate oferite industriei constructoare de maşini. Lucrăm în permanenţă la înţelegerea nevoilor clientului şi chiar încercăm să le depăşim prin perfecţionarea continuă a produselor noastre, prin inovaţie, creativitate şi pricepere profesională.

  • Suntem deschiși, iar în relațiile cu clienții, furnizorii, colaboratorii și acționarii dăm dovadă de cinste și încredere. Aceste trăsături își pun amprenta și peste comunitățile în cadrul cărora acționăm.
  • Lucrăm în condiții de securitate într-o manieră care protejează și promovează sănătatea și bunăstarea individului și a mediului.
  • Contribuim la succesele clienților noștri prin crearea unor valori excepționale, prin intermediul produselor și a soluțiilor de furnizare a serviciilor.
  • Avem pretenția la excelență în tot ceea ce facem în fiecare zi.
  • Lucrăm într-un mediu cuprinzător care privește în mod pozitiv schimbarea, ideile noi, respectul față de om și care oferă șanse egale de succes.
  • Ne străduin să obținem rezultate financiare considerabile care fac posibilă creșterea profitabilității și a valorii acțiunilor.
  • Ne asumăm responsabilitatea – în mod individual sau în cadrul unor echipe – pentru comportamentul și acțiunile noastre, respectiv pentru consecințele acestora.

Misiunea noastră

Contribuim la succesele clienților noștri prin crearea unor valori excepționale, prin intermediul produselor și a soluțiilor de furnizare a serviciilor și să lucrăm într-un mediu cuprinzător care privește în mod pozitiv schimbarea, ideile noi, respectul față de om și care oferă șanse egale de succes.

Viziunea noastră

MESA doreşte să devină lider regional prin produsele, sistemele şi serviciile de calitate oferite industriei constructoare de maşini. Lucrăm în permanenţă la înţelegerea nevoilor clientului şi chiar încercăm să le depăşim prin perfecţionarea continuă a produselor noastre, prin inovaţie, creativitate şi pricepere profesională.