Piese forjate și compresoare
Mesa Salonta

Inovații
În materie de Fier Forjat

Arta fierului vă pune la dispoziție o gamă largă de elemente din fier forjat pentru realizarea lucrărilor precum porți, balustrade, garduri, balcoane, stâlpi și diverse ornamente pentru casă și gradină.

Forma de artă reprezentată de fierul forjat alimentează două necesități ale ființei umane: protecție și frumusețe. Lucrările din fier forjat reprezintă opere de artă care rămân mereu în tendițele actuale ale modei indiferent de perioada în care ne aflăm sau influențele moderne ale vremii care survin pe parcurs. 

0%

Capital privat

0%

Vânzări export

0+

Ani de experiență

Image
Image

Oferim următoarele servicii!

Forjare

Forjarea este acțiunea pentru deformarea metalului folosind forțe de compresiune. Forjarea la rece este realizată la temperatura camerei sau la o temperatură apropiată de cea a camerei. Forjarea la căldură extremă se realizează la temperaturi înalte, care fac metalul mai ușor de deformat fără să se ajungă la ruperea (distrugerea) lui. Forjarea la cald se realizează la temperaturi între temperatura camerei și temperaturi înalte de forjare. Piesele forjate pot fi clasificate după mărime. Piesele forjate necesită prelucrare în continuare pentru a se obține piesa finită.

Tratament Termic

Oferim tratament termic primar/secundar/detensionare.
Tratamentul termic este suma porceselor implicând modificarea temperaturilor, prin răcire, respectiv încălzire. Fluctuațiile termice conduc la determinarea unor procese fizico-chimice având anumite proprietăți. O altă utilitate este aceea de conferire a unui nivel ridicat de duritate a suprafețelor materialelor.

Sablare

Sablare cu alice de oţel de 0.8mm - 1.2mm diametru.
Greutatea pieselor sablate poate ajunge până la 500kg.Sablarea este procesul de curățare sau finisare prin suflare abrazivă a suprafețelor de metal, piatră, sticlă sau alt material solid. Aceasta se realizează cu ajutorul alicelor metalice, electrocorindonului, nisipului sau al altor materiale abrazive granulare care sunt propulsate cu viteză prin centrifugare mecanică sau cu ajutorul unui jet de gaze (aer comprimat) sau lichide (apă sub presiune) spre suprafețele de prelucrat.

Prelucrari Mecanice

Strunjire/frezare/găurire/filetare etc.
Strunjirea este operația tehnologică de prelucrare prin așchiere a unui material, efectuată pe un strung. Mișcarea principală relativă dintre piesă și scula așchietoare este mișcarea de rotație.

Piese Forjate

Piese Prelucrate mecanic

Obțineți o ofertă de preț personalizat

Oferim întotdeauna servicii de bună calitate cu măsuri de siguranță 100%